Reguli de transport


Livrarea produselor noastre catre clientiii nostri NU este gratuita si se percep taxele aferente curierului cu care se face livrarea si in functie de locatia dvs.

Comenzile sunt procesate cât mai curând posibil dupa plasarea comenzii, de Luni pâna Vineri intre orele 09: 00 si 18: 30. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 09: 00-18: 30) sau în weekend , acestea vor fi procesate în prima zi lucratoare.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa pe care o specificati este gresita etc.), veti fi contactat de curier prin telefon. Daca curierul nu poate ajunge la destinatar, coletele ramân în centrul de curierat timp de 7 zile, apoi se întorc la expeditor, pentru a primi produsele din nou, se poate solicita o taxa suplimentara de expediere.

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri întârziate, pierderi, distrugeri, deteriorari,livrari nereusite ale unui transport sau a unei parti a acestuia, în cazul în care acesta este cauzat de urmatoarele circumstante / împrejurari care nu tin de controlul nostru cum ar fi:

Bocaje rutiere ( copaci cazuti, caderi de pietre, ciocniri de lant), alunecari de teren lânga drum;
Deraierea trenurilor în apropierea drumului, blocarea naturala, grevele neautorizate, revoltele spontane regionale, conditiile meteorologice nefavorabile sau alte situatii care pot impiedica buna derulare a livrarii;
Cauze naturale: cutremure, cataclism, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de râuri, etc ;
Cauzele umane: starea de razboi, starea de asediu, statistul fortat (trecerea la proprietatea statului), revolutiile, revoltele populare etc;
Nerespectarea ordinelor furnizorilor si tertilor.
Comenzile vor fi procesate si expediate în maxim 2 zile Lucratoare de la primirea CONFIRMATA platii sau a Comenzii FERME cu plata la livrare. Comanda este confirmata de îndata ce primim plata (statutul „confirmat”) sau confirmarea telefonica in cazul comenzilor cu plata la destinatar,dupa care depozitul nostru logistic începe sa-l pregateasca. Timpul de expediere este între 2 si 4 zile lucratoare, aici depinde si de locatia dvs.

Toate Produsele care fac obiectul prezentului Contract vor fi livrate Cumparatorului în Ambalajul Original la Destinatia Cumparatorului specificata in comanda facuta pe site-ul www.toptimglobalservices.com.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.